Afscheidsruimte

Samen met de maatschappelijke veranderingen ontwikkelt en verandert ook onze uitvaartcultuur. Met onze afscheidsruimte geven wij een antwoord op de vraag naar intieme, gepersonaliseerde afscheidsmomenten.

Here's a different option for you. Eos in maluisset mediocritatem. Cu qui admodum inimicus, te mei debet qualisque.

Pro ad constituto el

Possit tritani consectetuer eu his, nusquam minimum ut per, eu eos ocurreret splendide hendrerit. Dicant placerat democritum eos id, sit mollis invidunt mediocritatem ei.

WHAT THE PEOPLE SAY

“Great customer service, kuddos for doing things the right way rather than the easy way. I am still getting compliments about the food served at my wedding.”
Paul Morgan

Naast onze mooie traditionele uitvaartcultuur in kerken bieden wij nu ook, onder hetzelfde dak, in de Keibergstraat 122, uitvaartdiensten aan in onze eigen afscheidsruimte. Deze ruimte biedt plaats aan een 40 tal personen en is voorzien van alle mogelijkheden om de dienst te ondersteunen met beeld en klank.

Onze ruimtes zijn Covid Safe. Er is een goeie natuurlijke ventilatie en daarnaast wordt de lucht gezuiverd door een WOODS luchtreiniger, met een dubbel filtratie proces, deze neutraliseert geuren en giftige deeltjes. De luchtreiniger is gecontroleerd en goedgekeurd door de Federale Overheidsdienst (FOD) Volksgezondheid.

Voor diensten met een groot aantal aanwezigen blijven wij beroep doen op de aula’s van de verschillende crematoria, Brugge, Oostende en Kortrijk. De dienst kan door ons worden voorgegaan maar ook de familie kan dit gebeuren in eigen handen nemen. We werken ook samen met externe moderatoren die jullie samen begeleiden in de voorbereiding en het eigenlijke afscheid.

Afscheidsdiensten in onze ruimte kan levensbeschouwelijk neutraal zijn maar ook christelijk geïnspireerd. Families hebben alle vrijheid om de dienst eigen vorm te geven.

Contact

Wij staan dag en nacht tot uw dienst. Na telefonisch contact komen wij bij u aan huis of komt u tot bij ons om alle regelingen te treffen.