Tot rust komen in nabijheid van jullie geliefde

Ons uitvaartcentrum is gelegen in de Keibergstraat 122 te Torhout en biedt u een oase aan van rust waar u in een serene en op een respectvolle manier van uw geliefde kunt afscheid nemen. Onze kamers zijn ruim en kijken uit op onze tuin. De nabijheid van groen en natuur werkt helend en verbindend.
We verzorgen hoofdzakelijk uitvaarten in onze regio en kunnen echter terug vallen op een ruime ervaring van uitvaarten buiten de regio.
In ons rouwcentrum heerst een rustige, huiselijke en onbedwongen sfeer waar u persoonlijk door ons ontvangen wordt, dit zowel tijdens de openingsuren of na afspraak.

Here's a different option for you. Eos in maluisset mediocritatem. Cu qui admodum inimicus, te mei debet qualisque.

Pro ad constituto el

Possit tritani consectetuer eu his, nusquam minimum ut per, eu eos ocurreret splendide hendrerit. Dicant placerat democritum eos id, sit mollis invidunt mediocritatem ei.

WHAT THE PEOPLE SAY

“Great customer service, kuddos for doing things the right way rather than the easy way. I am still getting compliments about the food served at my wedding.”
Paul Morgan

Tot rust komen. Helend optreden voor jullie als familie.

In ons uitvaartcentrum willen we u tot rust laten komen in de nabijheid van uw geliefde.
Ons team, Luc, Frieda, Filip, Danny en David staan jullie persoonlijk bij in het hele proces tot aan het afscheid en ook daarna met nodige nazorg.

Afscheid nemen. Troost en geborgenheid.

Ons uitvaartcentrum biedt u de tijd en de rust om afscheid te nemen in een ruime omgeving met zicht op natuur. We doen er alles aan om troost en geborgenheid te creëren, daar waar jij ze net nodig hebt.

Contact

Wij staan dag en nacht tot uw dienst. Na telefonisch contact komen wij bij u aan huis of komt u tot bij ons om alle regelingen te treffen.