We helpen jullie op weg en nemen over waar nodig

Ons uitvaartcentrum kan in overleg met jullie en in alle vrijheid volgende zaken regelen voor u. We stellen ons steeds pluralistisch op. Tot welk geloof of welke strekking u ook behoort, wij steunen u steeds bij het uitvoeren van uw wensen. Luisteren en gepaste oplossingen bieden, behoort tot onze voornaamste taken.

Voor jullie staat de wereld nu even stil. In deze periode willen wij naast je staan en daar waar nodig jullie op weg helpen en even over nemen. In deze periode laten we jullie afscheid nemen. Ons uitvaartcentrum kan in overleg met jullie en in alle vrijheid volgende zaken regelen voor u:

Overbrenging

Overbrenging van de plaats van overlijden naar ons uitvaartcentrum of naar huis.

Verzorging

Verzorging van uw geliefde volgens de wensen van uw dierbare zodat deze thuis of bij ons kan worden opgebaard.

Afscheid

Afscheid nemen in ons funerarium of indien u dit wenst, in uw eigen omgeving.

Afscheidsdienst

De dienst leiden, in de kerk of aula. Diensten in beperkte kring kunnen in onze afscheidsruimte plaatsvinden. Voor grotere auladiensten maken we gebruik van de aula's in de crematoria.

Live stream

Live stream vanop elke locatie. Zo maken we het mogelijk de dienst thuis of op een andere locatie mee te volgen.

Nazorg

Nazorg en wegwijs in het kluwen van administratieve regelingen

Administratieve regeling

Aangifte van het overlijden. Aanvraag tot crematie, Wijze van teraardebestelling bij de betreffende gemeentes regelen, bekomen van uittreksels uit de overlijdensakte, ... Voorafregeling en vastleggen van uw wensen voor de toekomst.

Rouwdrukwerk

Klaarmaken en drukken van rouwbrieven en rouwkaartjes, plaatsen van rouwadvertenties in regionale of nationale kranten.

Aanverwante diensten

Bestellen van bloemen, aanbod van rouwartikelen in onze winkel, reserveren en organiseren van rouwmaaltijd in samenspraak met uw gekozen catering of restauranthouder.

Bij een overlijden thuis, in het ziekenhuis of rusthuis zijn er enkele aandachtspunten.

Lees meer

Contact

Wij staan dag en nacht tot uw dienst. Na telefonisch contact komen wij bij u aan huis of komt u tot bij ons om alle regelingen te treffen.